top of page

FUTUREPROOF

We wilden een woning bouwen die klaar was voor de toekomst. Die qua stijl, materialen en technieken voor vele decennia hedendaags blijft. Die ons ruimte en licht geeft, en kindvriendelijk is.

 

Na een kennismaking met Lieselotte kozen we voor stArchitecten. Samen met Sara werkte ze aan ons project. Beide architecten vullen elkaar perfect aan. stArchitecten gaat bijzonder grondig te werk. Ze luisterden uitgebreid naar onze wensen. Wij zijn namelijk leken op het vlak van architectuur, en hadden een sterke begeleiding en input aan ideeën nodig. 

Deze begeleiding kregen we gelukkig van de stArchitecten. Zij kwamen met hun uitgebreide architecturale kennis en creativiteit met een topplan naar voren, waar we meteen heel enthousiast over waren. Er werd heel veel tijd en moeite in de planning van het project gestopt, wat loonde bij de effectieve bouw van het huis.

Iedereen heeft wel al horror-verhalen gehoord van mensen die (ver)bouwen. Niets van dat bij stArchitecten.

Door een grondige voorbereiding en vlotte samenwerking met betrouwbare partners, verliep de bouw voortreffelijk. Zo goed als niets is misgelopen. Ik betwijfel of dat dikwijls voorkomt bij bouwprojecten.

 

De stArchitecten volgen de werf zelf nauwgezet op. Elke week werden de vorderingen opgevolgd en opmerkingen doorgegeven aan de aannemer. Uit het feit dat de bouw zo vlot verlopen is, blijkt dat dit de juiste werkwijze was.

Nu we in onze nieuwe woning wonen, moeten we besluiten dat het een uiterst aangenaam huis is. Er is licht, lucht, en alle details kloppen helemaal. Het is niet alleen aangenaam wonen, maar nu voelen we ook zelf de resultaten van de energetische ambities, met name de lage energievraag.

Bedankt, stArchitecten, voor jullie uitstekende werk!

<Bouwheer project BRA>

IMG_3339.jpeg
bottom of page