top of page
STARchitecten LR-30_edited_edited.jpg

Current stArchitects

 

Lieselotte Steurbaut

        Ir. Architect / Zaakvoerder

        Stichter / Vennoot

Thomas Blancke

         Ir. Architect / Zaakvoerder

Sara De Pelsemaeker

          Architect

Arno Van Den Heuvel

         Ir. Architect

Lien De Jonghe

          Architect

Annelore Steurbaut

          Office Manager

Ilse Dekens

          Architect

STARchitecten LR-114_edited.png

WE stand for :
ENERGY CONSCIOUS STARCHITECTURE !


De ideale wereld is een wereld waarbij de nadruk op people, planet en profit wordt gelegd. Deze 3 P's zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en dienen evenwaardig te zijn. stArchitecten engageert zich 100% in het nastreven van een maatschappelijke en ecologische winst op lange termijn, en in het optimaliseren van de investeringskost. Niet enkel de investeerder en de toekomstige bewoner, maar ook de buurt en het milieu plukken hier de vruchten van.

stArchitecten is een team van Ingenieurs & Architecten met oog voor detail en esthetiek, met oor voor projectwensen en woondromen, en met uitgebreide scholing, kennis & ervaring in duurzaam bouwen evenals in ruimtelijke ordening, vastgoed, erFGOED en opbrengsteigendommen.

De focus van stArchitecten ligt op het bouwen en verbouwen van particuliere woningen, evenals het bouwen en verbouwen van meergezinswoningen, handelsruimtes, scholen en publieke ruimtes, en met uitbreiding in de ontwikkeling van gronden tot cohousing- of verkavelingsprojecten.

De onderliggende filosofie! stArchitecten starten met het waarom, zoals beschreven in de theorie van de ‘Golden Circle’ door Simon Sinek.Het is een eenvoudig maar krachtig model, dat de basis vormt van geïnspireerd werken en ondernemen. Het ‘waarom’ in projecten en ondernemingen is het belangrijkste element in communicatie, en het fundament waarop succes wordt gebouwd.

stArchitecten doen wat ze doen vanuit een heel duidelijke ‘daarom’! We hebben graag invloed, en impact. We willen mooie dingen maken, op een mooie manier, en met de nodige aandacht voor de mens die voor ons zit, maar ook voor de toekomstige generaties. We willen levens verbeteren, comfort verhogen, waarde bouwen. We zullen steeds duurzaamheid en bewustzijn promoten. We werken om van elke dag iets te kunnen maken, te genieten van wat we kunnen betekenen. We delen met plezier al onze kennis, en blijven dagelijks bijleren en groeien. We enageren ons naar jou, naar elkaar, naar de wereld, .. en inspireren anderen om ook eens buiten de comfortzones te treden, of buiten de standaard gedachtengangen te denken.

stArchitecten is een team van architecten en ingenieurs die luisteren, en hun eigen persoonlijkheid en talenten in dienst stellen van de klant, naast je staan om je te begeleiden, en je te helpen dromen en verwachtingen realiseren, gebaseerd op jouw prioriteiten. Ze leggen alles in de schaal : bewustzijn, innovatie, passie, duidelijkheid, inspiratie, engagement, ervaring, kennis, toewijding, ambitie, … 

stArchitecten bouwt, verbouwt, renoveert, breidt uit, hermaakt, verbetert, herstelt, herdenkt … conceptwoningen, kleine entiteiten, nul energie woningen, duurzame gebouwen, energiebewuste projecten, hoogwaardige villa’s, appartementen, meergezinswoningen, cohousing projecten, monumenten, erfgoed projecten, scholen, kantoren, …  Altijd rekening houdend met de impact op mens, planeet & voordeel.

bottom of page